top of page

     Doggy Dog Photo се роди от любов към животинките, ентусиазъм и амбиция да реализираме най-доброто в тази област.  През годините нашият креативен и разпознаваем стил ни е направил познати като първия в България „кучешки“ екип от фотограф и дизайнер, които работят с домашни любимци. 

     Зад гърба си имаме реализирани редица успешни благотворителни изложби и проекти в полза на „Animal Rescue Sofia“, фондация „Очи на четири лапи“ и „Екоравновесие“,  рекламни и лични фотосесии. Работим както на терен при заснемане на събития, така и в студио, което е отлично оборудвано.  

     Опитът ни научи, че да снимаш животни е изключително сложна задача, която изисква много търпение, специфична техника, подход не само към модела, но и към неговия стопанин, много любов и не на последно място… въргаляне в калта.

 

     Нашата мисия е да уловим щастливите мигове на живота ни с домашен любимец и да създадем прекрасни спомени, които да носят много усмивки.

Весела Субашка

фотограф

За мен фотографията е професия, хоби и най-вече любов от пръв поглед. Хубавата снимка е тази, която улавя емоцията. Може би затова, когато снимам, цялото ми внимание е фокусирано в очите на кучето. Потъвам в тях, флиртувам с тях, опитвам се да ги разгадая и забравям всичко останало, докато не усетя точния момент, когато трябва да натисна спусъка на фотоапарата. Всъщност е доста просто, ако обожаваш животните и разбираш техния език.

Иван Христов

графичен дизайнер

Винаги търся доброто, красивото и истинското във всяко нещо, с което се захвана. Може би затова каузите, свързани с природа, животни, благотворителност, са ми по сърце. Странните ми асоциации, ироничният хумор и детското въображение ми помагат да създавам весели графични проекти. Пример за това е и логото на www.doggydogphoto.com – приятелска шега с хранения не по дажба, а по любов лабрадор на Весела, Арес.

bottom of page